Badkamer aanleggen in Hoogeveen?

J. ten Buur Installaties kan u ook helpen met het aanleggen van riolering

Wanneer u aan het verhuizen bent of een oude badkamer hebt dan is het wellicht nodig om een nieuwe badkamer aan te leggen of een bestaande badkamer te laten verbouwen. Hier kunt u het best vakmensen voor inschakelen met jarenlange ervaring op dit gebied. In en om Hoogeveen is J. ten Buur Installaties bezig met het verbouwen of aanleggen van badkamers. Ook voor het aanleggen van nieuwe riolering bent u bij ons welkom. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

badkamer plaatsen hoogeveen

Laat een badkamer en de bijbehorende riolering aanleggen door J. ten Buur Installaties in Hoogeveen

J. ten Buur Installaties beschikt over jarenlange expertise en professionaliteit die er voor zorgt dat het aanleggen of verbouwen van uw badkamer op een juiste manier gebeurt. Woont u in Hoogeveen dan bent u welkom contact met ons op te nemen. Wij werken aan de hand van een persoonlijke benadering en uitstekende benadering waardoor J. ten Buur Installaties meent u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van uw riolering. J. ten Buur Installaties is lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Hierdoor bent u altijd zeker van een hoge mate van kwaliteit.

Wij staan voor u klaar!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wanneer u onze hulp inschakelt of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen dan bent u welkom contact met ons op te nemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier, het is mogelijk om te bellen met 0528 – 22 05 93 of stuur een e-mail naar info@jtenbuur.nl. Wij staan u zo goed mogelijk te woord.

Offerte aanvragen