Cv aanleggen en onderhouden in Hoogeveen?

J. ten Buur Installaties is sterk in centrale verwarming aanleggen, onderhouden en repareren in het noorden des lands!

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw centrale verwarming kan aanleggen, onderhouden en repareren in Hoogeveen en omstreken? Dan bent u bij J. ten Buur Installaties aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in kleine en grote projecten op het gebied van installatietechniek en werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten in het noorden van Nederland. Voor deskundige cv aanleg en onderhoud in Hoogeveen is J. ten Buur uw partner. Bel nu voor meer informatie of een vrijblijvende offerte met 0528 – 22 05 93!

cv aanleggen Hoogeveen

Cv onderhoud in Hoogeveen

Stromend warm water en een knus en verwarmd huis, het zijn zulke vanzelfsprekendheden. U moet er vast niet aan denken dat dat ineens wegvalt. Om problemen met uw verwarmingsinstallatie zoveel mogelijk te voorkomen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons te gaan. Hierover vertellen we u graag meer in een persoonlijk gesprek. Natuurlijk kunt u voor storingen aan uw installatie dag en nacht bij ons terecht. Hiervoor kunt u bovenstaand nummer bellen.

Uiterst deskundige aanleg, onderhoud en reparatie van uw cv

Wanneer u van onze diensten gebruik maakt, kunt u erop vertrouwen dat uw cv op uiterst deskundige wijze wordt aangelegd, onderhouden en gerepareerd. J. ten Buur Installaties

beschikt over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek. We beschikken dan ook over een lange lijst van tevreden klanten en dat is niet voor niets. Bovendien zijn we als professionele organisatie aangesloten bij belangenvereniging Techniek Nederland, waardoor we ons continu blijven verbeteren. Wilt u graag meer weten of wilt u direct uw centrale verwarming laten aanleggen in Hoogeveen? Neem dan contact op door te bellen met 0528 – 22 05 93 of te mailen naar info@jtenbuur.nl!

Offerte aanvragen