Cv Ketel Coevorden

Een nieuwe CV ketel iets waar we allemaal niet op zitten te wachten, maar toch is het belangrijk dat u hierin de juiste keuze maakt. Aangezien uw nieuwe CV ketel zoveel rendement kan opleveren dat u de uitgaven binnen twee jaar hebt terug verdient. J. ten Buur is een professioneel installatiebedrijf en met een breed assortiment aan CV ketels Wij van J. ten Buur adviseren u bij de aankoop van de CV ketel en installeren hem voor u op professionele wijze. Ook voor de onderhoud van uw CV ketel kunt u ons inschakelen.

Breed aanbod CV ketels Coevorden

Indien u op zoek bent naar een CV ketel, zit u bij J. ten Buur aan het juiste adres. Wij bieden verschillende CV ketels aan, zo kunt u bij ons terecht voor geluidloze, compacte, duurzame en zelfs luxe CV ketels. Onze verwarmingsketels zijn afkomstig van topmerken als Intergas, Vaillant en Nefit. Onze monteurs streven elke dag naar verlenen van de hoogste kwaliteit en service. Wij willen namelijk elke klant met een werkende ketel en tevreden gevoel achterlaten.

CV Ketel

 

Waarom J. ten Buur in Coevorden?

J. ten Buur is een betrouwbaar installatiebedrijf werkzaam in Hoogeveen en omgeving. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, installatie en onderhoud van CV Ketels. Wij hebben een zestal speerpunten voor u opgesteld om aan te geven waarom J. ten Buur het ideale installatiebedrijf is.

  • Aangesloten bij ondernemersorganisatie Techniek Nederland
  • Storingsdienst 24/7 bereikbaar
  • Al meer als 30 jaar actief
  • Onderhoudscontract voor jaarlijks onderhoud
  • Service, aanleg en onderhoud
  • Goede garantie

Vragen omtrent CV ketel Coevorden

Vraagt u zich nou af welke CV ketel het beste in uw woning past, wij helpen u bij het vinden van de CV ketel die volledig aansluit op uw wensen en eisen. Of bent u benieuwd hoe J. ten Buur u van dienst kan zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de koop, installatie of het onderhoud van uw CV ketel. En vraag via onze site direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen