CV ketel Steenwijk

Bent u op zoek naar een CV ketel in Steenwijk? Dan bent u bij J. ten Buur Installaties aan het goede adres. Wij zijn een professioneel installatiebureau met een breed aanbod CV ketels. Bij ons kunt u een CV ketel kopen en tegelijkertijd professioneel laten installeren. Maar ook voor het onderhoud van uw CV ketel kunt u terecht bij J. ten Buur Installaties.

Breed assortiment CV ketels Steenwijk

Bij J. ten Buur bieden we verschillende CV ketels aan. Zo kunt u bij ons terecht voor energie zuinige-. stille-, compacte-, of luxe CV ketels. De CV ketels uit ons assortiment komen bij de betrouwbare merken Intergas, Nefit en Valliant vandaan. Wij streven er naar om de beste kwaliteit en service te leveren. Wij willen namelijk dat u tevreden bent met een uitstekend werkende CV ketel.

cv ketel Steenwijk

Waarom J ten Buur?

J. ten buur installaties is een professioneel installatiebedrijf voor dé aanleg en onderhoud van CV ketels in Steenwijk en omgeving. Wij van J. ten Buur hebben de volgende zes speerpunten opgesteld waarom u bij ons op het juiste adres bent.

  • Aangesloten bij Techniek Nederland
  • Al meer dan 30 jaar actief
  • Storingsdienst 24/7 paraat
  • Onderhoudscontract voor jaarlijks onderhoud CV ketel
  • Goede garantie
  • Aanleg, onderhoud, service

Contact met ons opnemen!

Bent u nou benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de aanleg of onderhoud van CV ketels. U kunt ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen op onze site. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier, u kunt bellen met 0528 – 22 05 93 of stuur een e-mail naar info@jtenbuur.nl. Wij staan u graag te woord.