Dakbedekking Meppel

Wilt u op een professionele manier dakbedekking laten aanleggen in Meppel? Dan bent u welkom de hulp van J. ten Buur Installaties in te schakelen. Met een persoonlijke benadering en jarenlange deskundigheid kunt u er op vertrouwen dat wij alles voor u tot in de puntjes verzorgen. Wij beschikken natuurlijk over de nodige vakdiploma’s en streven er naar een goed product af te leveren.

Dakbedekking Meppel

Plaatsen dakbedekking in en rondom Meppel

J. ten Buur Installaties biedt expertise en professionaliteit. Zodat de dakbedekking die u op uw woning in Meppel wilt laten aanleggen of onderhouden op een professionele manier gebeurt. Wij werken aan de hand van een persoonlijke benadering en uitstekende benadering waardoor J. ten Buur Installaties meent u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U bent na de werkzaamheden tevreden met een uitstekend aangelegde dakbedekking! J. ten Buur Installaties is lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Hierdoor bent u altijd zeker van een hoge mate van kwaliteit.

Lekkage dak Meppel

Heeft u last van een lekkage in uw dak. J. ten Buur doet ook renovatie in en rondom Meppel. Wij werken in een ruime cirkel rondom onze vestigingsplaats in Hoogeveen. U vindt ons voornamelijk in de omgeving van HoogeveenBeilenAssen en Zwolle. Een goede service is een combinatie van kennis en klantvriendelijkheid en wij staan garant voor een degelijke en betrouwbare dienstverlening.

Schakel onze hulp in!

Wilt u weten op wat voor manier wij u kunnen helpen dan bent u welkom om contact met ons op te nemen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier, het is mogelijk om te bellen met 0528 – 22 05 93 of stuur een e-mail naar info@jtenbuur.nl. Wij staan u zo goed mogelijk te woord.

Offerte aanvragen