Dakdekker in Assen

Voor goede dakbedekking is het van belang het dak te laten dekken door een professionele dakdekker. J. ten Buur Installaties is uw professionele dakdekker in Assen en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering kunt u erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent. Onze specialisten beschikken over de gewenste vakdiploma’s en certificaten en leveren een kwaliteitsproduct op.

dakbedekking meppel

Dakbedekking aanbrengen

Met verschillende soorten daken en materialen zijn er ook verschillende manieren voor het aanbrengen van dakbedekking. Los leggen, schroeven of plakken; onze deskundige medewerkers werken met verschillende legmethoden en weten precies welke methode bij uw dak en dakbedekking van toepassing is. Dakbedekking kan aangebracht worden op zowel een dakvloer van hout als van beton. Bij een dakvloer van hout moet rekening gehouden worden met het eventueel uitzetten en inkrimpen van de ondergrond om lekkages te voorkomen.

Professionele dakdekker in Assen

U kunt bij ons terecht voor voor zowel dakbedekking als onderhoud van uw dak. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in ambachtelijk lood en zinkwerk voor onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Met onze persoonlijke werkwijze willen wij ervoor zorgen dat u over het hele proces en het eindresultaat tevreden bent. Wist u dat wij ook lid zijn van de Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel? Hierdoor waarborgen wij de hoge kwaliteit van het werk dat wij leveren.

Hulp van J ten Buur

Heeft u last van een lekkage in uw dak? Wij voeren ook renovaties uit rondom Assen. Wij werken in een ruime cirkel rondom onze vestigingsplaats in Hoogeveen. U vindt ons voornamelijk in de omgeving van HoogeveenBeilenAssen en Zwolle. Een goede service is voor ons een combinatie van kennis en klantvriendelijkheid. Wilt u meer weten over onze diensten en op welke wijze wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen