Dakdekker in Emmen

Heeft u plannen om uw dak te laten bedekken? J. ten Buur Installaties is uw professionele dakdekker in Emmen en omgeving. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, jarenlange ervaring en deskundigheid. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij ons op het juiste adres bent voor dakbedekking. Daarnaast beschikken wij over de gewenste vakdiploma’s en certificaten om een kwaliteit product op te leveren.

dakdekker in emmen

Professionele dakdekker in Emmen

J. ten Buur installaties is dé professionele dakdekker in Emmen met jarenlange expertise waar u op kunt vertrouwen. U kunt bij ons terecht voor dakbedekking en onderhoud van uw dak. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in ambachtelijk lood en zinkwerk voor zowel onderhoud, renovatie en nieuwbouw. De persoonlijke benadering maakt ons de gewenste partner om mee samen te werken. Wist u dat wij ook lid zijn van de Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Hierdoor wordt de hoge kwaliteit gewaarborgd van ons werk.

Andere installaties in Emmen

Naast dakdekkers in Emmen beschikken wij over meer vakmensen voor verschillende installaties. Voor de volgende werkzaamheden bent u bij J. ten Buur Installaties aan het juiste adres:

Heeft u naast dakdekkers andere specialisten nodig? Dan vernemen wij dat graag.

Contact – dakdekker Emmen

Wilt u nou meer weten over onze diensten en op welke wijze wij u kunnen helpen. Neem dan gerust contant met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt hiervoor gebruik maken van ons offerteformulier. Ook kunt u bellen met 0528 – 22 05 93 of een e-mail sturen naar info@jtenbuur.nl. Wij kijken uit naar uw reactie.

Offerte aanvragen