Dakdekker Meppel

Heeft u een dakdekker in Meppel of omstreken nodig? Dan helpen de erkende dakdekkers van J ten Buur Installaties u verder. Onze dakdekkers beschikken over certificaten en diploma’s gericht op hun discipline, waardoor u kwaliteit en deskundigheid kunt verwachten. Onze dakdekkers in Meppel voorzien uw dak niet alleen van de beste dakbedekking, zij kunnen vanuit hun deskundigheid uw dak ook voorzien van goede dakrenovatie. Heeft u problemen met uw dak of vragen over onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact op met onze dakdekker Meppel.

Dakdekker Meppel

Werkwijze dakdekker Meppel

Onze dakdekkers zijn voorzien van de juiste certificaten en diploma’s. Op deze manier staan wij garant voor kwaliteit en deskundigheid op gebied van dakdekken en dakrenovatie. Onze specialisten blijven altijd de meest recente cursussen volgen, zodat onze kwaliteit te allen tijde gewaarborgd kan blijven. Deze ervaring nemen zij mee naar uw dak. Door deskundige inspectie van uw dak en de ondergrond zal onze dakdekker in Meppel u voorzien van gedegen advies over wat te doen met uw dak. Zij zullen de juiste dakbedekking voor u plaatsen, maar kunnen ook de beste renovatie uitvoeren aan uw dak. Wanneer u last heeft van lekkages of beschadigingen, dan helpen onze specialisten u graag verder door middel van onderhoud en renovatie.

Dakdekker Meppel en meer

Bij J ten Buur Installaties bent u niet alleen voor een dakdekker in Meppel aan het juiste adres. Onze specialisten in Meppel en omgeving kunnen u voorzien van allerhande installatie klussen in en om het huis:

Voor elke installatieklus kunt u de juiste specialist inschakelen bij J ten Buur Installaties. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Waarom J ten Buur voor uw dak?

De dakdekkers van J ten Buur zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent én het dak is voorzien van de beste oplossing op maat. Of het nu gaat om reparatie en renovatie of het plaatsen van de juiste dakbedekking, alleen de beste oplossing is goed genoeg voor onze specialisten. Onze kwaliteit en expertise staat namelijk altijd centraal:

  • U kunt onze storingsdienst 24/7 bereiken;
  • J ten Buur Installaties is aangesloten bij de ondernemersorganisatie van de installatiebranche en technische detailhandel (Techniek Nederland);
  • Onze dakdekkers staan tijdens hun werkzaamheden garant voor gedegen onderhoud en gerichte 1-op-1 service;
  • Onze dakdekkers hebben meer dan 30 jaar ervaring.

Contact dakdekker Meppel

Heeft u een gedegen dakdekker in Meppel nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de mogelijkheden bij J ten Buur Installaties of over onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met uw installatieklus.

Offerte aanvragen