Elektricien Coevorden

Als installatiebedrijf is J. ten Buur al meer dan 30 jaar actief als de omgeving van Coevorden. Ons bedrijf is gestart in april 1990 en uitgegroeid tot een bedrijf dat u op veel gebieden kan voorzien van aanleg en service. Wij bieden u vele verschillende specialismen aan, waaronder de aanleg, het onderhoud en de reparatie van elektra, centrale verwarminggas- en waterinstallaties en sanitair. Voor een deskundige en betrouwbare elektricien in Coevorden en omgeving kunt u altijd terecht bij J. ten Buur. Onze gespecialiseerde vakmensen staan garant voor een goede service, de juiste kennis en klantvriendelijkheid.

J. ten Buur: uw elektricien Coevorden

Installatiebedrijf J. ten Buur staat altijd voor u klaar als elektricien Coevorden. Heeft u een kleine storing die snel verholpen moet worden? Of is er iets stuk gegaan of afgebroken wat gerepareerd moet worden? Wanneer het om elektriciteit gaat, kunt u beter niet zelf gaan knutselen. Wellicht verergert u het probleem of krijgt u een onaangename elektrische schok. Onze elektriciens in Coevorden staan snel aan uw deur om het probleem te verhelpen. Ook wanneer u op zoek bent naar een elektricien in Coevorden die een gehele nieuwe installatie aan kan leggen, bent u bij Installatiebedrijf J. ten Buur aan het juiste adres. Onze allround elektriciens in Coevorden regelen het voor u! Wij zijn een gerenommeerd bedrijf op het gebied van elektra voor de aanleg en het onderhoud van alle elektrische installaties in uw woning. Wij denken met u mee en lossen het voor u op met moderne apparatuur. J. ten Buur werkt onder meer met PeHa-schakelmateriaal.

Waarom J. ten Buur als uw elektricien in Coevorden?

Als elektricien Coevorden heeft J. ten Buur verstand van zaken. Onze specialisten hebben de oorzaak van uw elektra-probleem snel gevonden én verholpen. Er is namelijk altijd een oplossing. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u altijd meteen weer gebruik kunt maken van de elektronische apparaten in uw woning of pand. U kiest voor J. ten Buur als elektricien Coevorden voor de volgende redenen:

  • Wij zijn als betrouwbare installateur aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel
  • J. ten Buur is al meer dan 30 jaar actief als installatiebedrijf
  • Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar
  • Wij verzekeren u altijd van goede garanties
  • De electriciens in Coevorden staan garant voor aanleg en onderhoud van uw elektra en bieden uitstekende en klantvriendelijke service

Contact

U bent op zoek naar een betrouwbare elektricien die onderhoud en reparaties aan uw elektra-installatie kan uitvoeren? Of heeft u last van een storing of andere problemen? Neem voor advies meteen contact op met J. ten Buur elektricien in Hoogeveen en Coevorden. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. J. ten Buur helpt u snel van uw problemen af!

Offerte aanvragen