Elektricien Hardenberg

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige elektricien in Hardenberg of omgeving? Dan bent u bij Installatiebedrijf J. ten Buur aan het juiste adres. Installatieburo J. ten Buur is al meer dan 30 jaar actief in en rond Hardenberg. Ons bedrijf is gestart in april 1990 en uitgegroeid tot een bedrijf dat u op veel gebieden kan voorzien van aanleg en service. U kunt ons inhuren als elektricien in Hardenberg, maar wij voorzien u ook onder andere van aanleg, onderhoud en reparatie van centrale verwarminggas- en waterinstallaties en sanitair. Onze gespecialiseerde vakmensen staan garant voor een goede service, de juiste kennis en klantvriendelijkheid.

installatiebedrijf meppel

J. ten Buur elektricien Hardenberg

Wij leveren altijd een degelijke en betrouwbare dienstverlening. Onze allround elektriciens regelen alle zaken omtrent elektra voor u. Heeft u een storing of is iets kapot gegaan? Wanneer het om elektriciteit gaat, kunt u beter niet zelf gaan knutselen. Wellicht verergert u het probleem of krijgt u een onaangename elektrische schok. Onze elektricien in Hardenberg heeft verstand van zaken en heeft snel de oorzaak van het probleem gevonden en verholpen. Heeft u een splinternieuwe elektrische installatie nodig? Ook dan kunt u J. ten Buur inschakelen. Installatiebedrijf J. ten Buur is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van elektra. Wij werken onder meer met PeHa-schakelmateriaal. Wij zijn er voor de aanleg en het onderhoud van alle elektrische installaties in uw woning. Onze elektriciens denken met u mee en lossen het probleem voor u op met moderne apparatuur. Bent u niet op zoek naar een elektricien, maar naar een installatiebureau dat uw CV aan kan leggen in Hardenberg? Ook dan kunt u bij J. ten Buur terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom J. ten Buur als elektricien Hardenberg?

Installatiebedrijf J. ten Buur levert een totaaloplossing voor al uw noden als het gaat om elektriciteit. Als elektricien Hardenberg ontzorgen wij u volledig, zodat u meteen weer volledig gebruik kunt maken van elektrische apparaten in uw woning. Waarom u nog meer voor J. ten Buur kiest als elektricien Hardenberg?

  • J. ten Buur is aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel
  • Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als installatiebedrijf
  • U kunt 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst
  • Wij bieden u een voordelig onderhoudscontract voor het jaarlijkse onderhoud aan uw CV-ketel
  • Bij J. ten Buur bent u verzekerd van goede garanties
  • Onze installateurs staan garant voor aanleg en onderhoud van uw elektra en bieden uitstekende en klantvriendelijke service

Contact

Bent u op zoek naar onderhoud aan uw elektra-installatie of heeft u last van een storing? Of ondervindt u andere problemen waarover u vragen heeft? Neem dan meteen contact op met J. ten Buur elektricien in Hoogeveen en Hardenberg. Wij zijn ook werkzaam als elektricien in Coevorden en omgeving. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij adviseren u graag en helpen u meteen van uw problemen af!

Offerte aanvragen