Elektricien Hoogeveen

Installatiebedrijf J. ten Buur is al ruim 30 jaar actief als elektricien in Hoogeveen. In 1990 is het bedrijf gestart en inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf dat u op veel gebieden kan voorzien van aanleg en service. Bij ons kunt u terecht voor diverse specialismen, denk aan de aanleg, het onderhoud en de reparatie van elektra, centrale verwarminggas- en waterinstallaties en sanitair. Zoekt u een deskundige en betrouwbare elektricien Hoogeveen? Schakel dan J. ten Buur in. Onze vakmensen zorgen voor een goed resultaat door middel van de juiste kennis, goede service en klantvriendelijkheid.

installatiebedrijf-Hoogeveen

J. ten Buur is er voor u!

Als elektricien Hoogeveen staat Installatiebedrijf J. ten Buur altijd voor u klaar. Of het nu gaat om een kleine storing verhelpen, een afgebroken onderdeel of een kapot onderdeel; wij regelen het. Wij adviseren om niet zelf te klussen, dit kan gevaarlijk zijn als het om elektriciteit gaat. Onze elektriciens zijn snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen. Heeft u een geheel nieuwe installatie nodig? Ook dan kunnen wij u als elektricien in Hoogeveen helpen. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf op het gebied van elektra voor de aanleg en het onderhoud van alle elektrische installaties in uw woning. Wij denken met u mee en lossen het voor u op met moderne apparatuur. J. ten Buur werkt onder meer met PeHa-schakelmateriaal.

Waarom J. ten Buur als elektricien Hoogeveen?

J. ten Buur is een elektricien in Hoogeveen met verstand van zaken. In veel gevallen hebben ons specialisten de oorzaak van uw probleem snel gevonden en verholpen. Wij verhelpen uw problemen met de elektra, zodat u weer snel gebruik kunt maken van elektronische apparaten in uw woning of bedrijfspand. Kiest u voor J. ten Buur, dan kunt u het volgende verwachten:

  • Wij zijn als betrouwbare installateur aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel
  • J. ten Buur is al meer dan 30 jaar actief als installatiebedrijf
  • Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar
  • Wij verzekeren u altijd van goede garanties
  • De electriciens in Hoogeveen staan garant voor aanleg en onderhoud van uw elektra en bieden uitstekende en klantvriendelijke service

Contact elektricien Hoogeveen

Heeft u een betrouwbare elektricien in Hoogeveen nodig voor onderhoud of reparaties aan uw elektra-installatie? Of zoekt een elektricien om uw storing te verhelpen? Neem dan meteen contact op met Installatiebedrijf J. ten Buur. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. J. ten Buur helpt u snel van uw problemen af!