Elektricien Meppel

Met zo’n 30 jaar ervaring is Installatiebedrijf J. ten Buur de elektricien in Meppel voor uw klus. Onze vakmensen onderhouden en repareren uw elektra, vervangen componenten waar nodig en verhelpen overige problemen waar u last van heeft. Wij raden ten zeerste af om zelf te klussen indien er problemen zijn met elektriciteit. De problemen kunnen gemakkelijk verergeren of u kunt een schok krijgen. Laat onderhoud en reparatie van elektronica over aan onze elektricien in Meppel. Heeft u ander onderhoud of reparatiewerk nodig? Installatiebedrijf J. ten Buur voorziet ook in reparatie en onderhoud van uw CV, gas- en waterinstallaties, dak- en zinkwerk en sanitair.

Elektricien Meppel

Wat doet elektricien Meppel?

Onze elektriciens voeren verschillende werkzaamheden uit op gebied van elektriciteit. Wij komen altijd ter plaatse met ons PeHa schakelmateriaal. Voor de elektriciteit zijn PeHa schakelaars zeer geschikt. PeHa schakelmateriaal heeft schakelprogramma’s die goed passen bij zowel amateur als professionele elektro installateur. Verder voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Storingen in de installaties verhelpen
  • Repareren de installaties
  • Onderhoud aan installaties
  • Aanleg van nieuwe installaties

Voor meer informatie over onze werkzaamheden aan uw elektriciteitsinstallaties kunt u hier meer lezen.

J. ten Buur is uw specialist als elektricien in Meppel

U bent op zoek naar een elektricien in Meppel. J. ten Buur heeft zeer deskundige vakmensen in dienst. Wij werken niet vanuit het probleem op korte termijn. De oorzaak van het probleem achterhalen en de oplossing voor de lange termijn aandragen bij u is ons doel. Wij nemen u de last uit handen en zorgen ervoor dat u meteen weer gebruik kunt maken van uw elektronica. J. ten Buur staat voor het volgende:

  • Met 30 jaar ervaring is J. ten Buur een gevestigde naam in de installatiebranche
  • Onze elektriciens verzorgen aanleg en onderhoud van uw elektra tot in de puntjes
  • Wij zijn aangesloten bij de Techniek Nederland (ondernemingsorganisatie voor installatiebranche en technische detailhandel)
  • Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar

Andere diensten bij J. ten Buur

Heeft u andere werkzaamheden in en om Meppel? Naast elektriciens in Meppel heeft Installatiebedrijf J. ten Buur vakmensen voor aanleg, onderhoud en reparatie van de volgende installaties:

Contact elektricien Meppel

Heeft u onze elektricien in Meppel nodig? Neem dan gerust contact op. Onze expert komt graag bij u langs om uw probleem voor eens en altijd op te lossen. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien u graag van een eerlijke en transparante prijsopgave.