Gasinstallatie Hoogeveen

Gasinstallatiebedrijf in Hoogeveen gezocht? J. ten Buur heeft een professioneel team van gecertificeerde installateurs, die u graag van dienst zijn in Hoogeveen en omgeving. Gasinstallaties, zoals een verwarmingsketel of een geiser, zorgen voor veel comfort. Deze gasinstallaties dienen altijd door een expert te worden uitgegevoerd. Wij zijn een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf.

Gasinstallatie Hoogeveen

Waarom gasinstallatiebedrijf Hoogeveen J. ten Buur?

J. ten Buur is al meer dan 30 jaar actief in en rond de omgeving Hoogeveen. Het bedrijf is gestart in april 1990 en is sindsdien enorm gegroeid. Het is uitgegroeid tot een bedrijf dat op veel gebieden van aanleg en service kan voorzien. Tijdens de werkzaamheden staat een persoonlijke aanpak centraal. Wij staan garant voor een degelijke en betrouwbare dienstverlening.

Waarvoor kunt u bij J. ten Buur terecht?

Is de cv-ketel aan vervanging toe? Wij zijn experts in een veilige, duurzame en kwalitatieve gasinstallatie. Daarnaast kan J. ten Buur u voorzien van aanleg, service en advies. Onze allround medewerkers beschikken over veel ervaring. Bij ons kunt u ook terecht voor andere diensten zoals elektra, sanitair en riolering. Wij pakken zowel grote als kleine klussen op.

Heeft u vragen of advies nodig?

Wilt u advies over een installatie die past bij uw woonwensen? Onze experts geven graag een persoonlijk advies. Of heeft u last van een storing of een klus die niet tot morgen kan wachten? Hiervoor is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar onze tarieven? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor diverse installatie- en onderhoudswerkzaamheden in de omgeving Hoogeveen. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende en duidelijk offerte.

Offerte aanvragen