Gasinstallatie Meppel

Gasinstallatiebedrijf in Meppel gezocht? Installatiebedrijf J. ten Buur heeft een professioneel team van gecertificeerde installateurs die u graag van dienst zijn in Meppel en omgeving. Gas is een vluchtig, zeer ontvlambaar product. Het kan leiden tot explosies en andere ernstige gevolgen. Betrouwbaarheid en veiligheid is voor onze experts van groot belang. Wij zijn een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf. Onze installateurs zijn gediplomeerde vakmensen en werken zeer efficiënt, waardoor wij een goed resultaat kunnen garanderen.

Gasinstallatie Meppel

 

Waarom gasinstallatiebedrijf Meppel J. ten Buur?

Gas is enorm belangrijk, want het zorgt er bijvoorbeeld voor dat we kunnen koken op ons fornuis. Een goede gasinstallatie is dus noodzakelijk. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in en rond de omgeving Meppel. Door deze ervaring zijn onze installateurs uiterst geschikt om problemen op te lossen op het gebied van gas. Onze werkwijze is te omschrijven als vlot en efficiënt.

Waarvoor kunt u bij gasinstallatiebedrijf Meppel terecht?

Verdient uw badkamer een make-over? J. ten Buur verzorgd veilige, duurzame en kwalitatieve installaties op diverse technische vlakken. Wij beschikken ook nog over andere diensten zoals het aanleggen van cv-ketels, elektra of sanitair. Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht én wij lossen zowel grote als kleine klussen op.

Heeft u vragen of advies nodig?

Heeft u last van een storing? Onze storingsdienst is 7 dagen per week 24 uur lang bereikbaar. Heeft u een nog vraag of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts voorzien u vrijblijvend van advies.

Vrijblijvende een offerte aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor diverse installatie- en onderhoudswerkzaamheden in Meppel. Een offerteformulier invullen kan vrij eenvoudig. Na het invullen ontvangt u van ons een heldere en duidelijke offerte.

Offerte aanvragen