Installatiebedrijf Beilen

U zoekt een vakkundig installatiebedrijf in Beilen en omstreken? Voor aanleg, onderhoud en reparatie van gas, water, elektra en riolering bent u bij ons installatiebureau aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van cv installaties, elektrotechniek, badkamer, onderhoud van uw combiketel, installatietechniek of renovatie van sanitair. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van installatie techniek. Wij zijn al meer dan 30 jaar een gerenommeerd installatiebedrijf waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. Heeft u een grote of kleine klus voor ons in of rondom Beilen? Wij pakken elke klus professioneel aan!

installatiebedrijf Beilen

Waarom installatiebedrijf J. ten Buur voor uw klus in Beilen?

Waarom kiezen klanten voor installatiebedrijf J. ten Buur? Wij zijn met een team van goed opgeleide en ervaren vakspecialisten werkzaam in regio Beilen. Ongeacht uw opdracht staan kwaliteit, een snelle service en gedegen advies op maat voorop. Installatie bedrijf J. ten Buur levert namelijk een totaaloplossing voor al uw noden op woongebied. Kortom: u kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in Beilen om omgeving.

  • Onze installateurs zijn gediplomeerde vakmensen en werken zeer efficiënt, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen
  • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak zijn voor ons van het grootste belang
  • Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan alle voorschriften en regels
  • Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht

Wij voeren onze werkzaamheden vlot en efficiënt uit. Er is tenslotte geen betere klant dan een tevreden klant; iets wat voor ons uiteindelijk nog altijd het belangrijkste is.

Wanneer Installatiebedrijf J. ten Buur?

U wilt uw cv-ketel laten installeren? Of heeft u hulp nodig met het verbouwen van uw badkamer? Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waarom u ons installatiebedrijf wilt inschakelen. Zo nemen onze installateur en loodgieter graag voor u het werk uit handen en draaien wij onze hand niet om voor elektrotechniek en het aanleggen van sanitair. Bovendien zijn onze vakmensen allround en beschikbaar voor:

Heeft u vragen of advies nodig?

Indien u vragen of advies nodig heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw klus. Heeft u een storing en direct hulp nodig? Onze storingsdienst tevens is 24/7 bereikbaar voor uw stroringen in Beilen en omgeving.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Een offerte aanvragen voor diverse installatie- en onderhoudswerkzaamheden in Beilen kan heel simpel door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvende en overzichtelijke offerte. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent, dat is wel zo prettig.

Offerte aanvragen