Installatiebedrijf Coevorden

Installatiebedrijf Coevorden gezocht? Installatiebedrijf J. ten Buur heeft een professioneel team van gecertificeerde installateurs en loodgieters die u graag van dienst zijn in Coevorden en omgeving. Voor aanleg, onderhoud en reparatie van centrale verwarming en sanitair bent u bij ons installatiebedrijf Coevorden en omgeving aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van badkamers, cv installaties en onderhoud van uw combiketel. Kortom: u kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Heeft u voor ons een opdracht in Coevorden en omstreken? Wij nemen het werk voor u uit handen!

Waarom installatiebedrijf Coevorden J. ten Buur?

Al vanaf 1990 is J. ten Buur hét installatiebedrijf in en rond Coevorden. Bovendien staat een service bij ons voorop. Daarnaast staan wij garant voor een degelijke en betrouwbare dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring kunt u verzekerd zijn van kwaliteit en het benodigde resultaat. Tevens hanteren onze professionele installateurs en loodgieters een persoonlijke aanpak. Wij pakken grote én kleine klussen op. Daarnaast denken wij graag met u mee, daarom vinden wij transparantie en een eerlijk advies erg belangrijk.

  • Onze installateurs zijn gediplomeerde vakmensen werken zeer efficiënt, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen
  • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak zijn voor ons van het grootste belang
  • Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan alle voorschriften en regels
  • Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht

Wij werken vlot en efficiënt. En niets gaat boven veiligheid. Er is tenslotte geen betere klant dan een tevreden klant; iets wat voor ons uiteindelijk nog altijd het belangrijkste is.

Waarvoor kunt u bij installatiebedrijf J. ten Buur terecht?

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Of verdient de badkamer een make-over? De experts van J. ten Buur verzorgen veilige, duurzame en kwalitatieve installaties op diverse technische vlakken. Onze loodgieter en installateur nemen voor u het werk uit handen. Daarnaast zijn onze allround vakmensen beschikbaar voor:

Heeft u vragen of advies nodig?

Wanneer u vragen of advies nodig heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Heeft u een storing of een klus die niet tot morgen kan wachten? Onze storingsdienst is daarom 24/7 bereikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Een offerte aanvragen voor diverse installatie en onderhoudswerkzaamheden in Coevorden kan vrij eenvoudig door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvende en duidelijke offerte. Op deze wijze weet u direct waar u aan toe bent en komt u nooit voor verassingen te staan.

Offerte aanvragen