Installatiebedrijf Hardenberg

Installatiebedrijf Hardenberg gezocht? Bij installatiebedrijf J. ten Buur kunt u rekenen op vakkundige installateurs en loodgieters. Onze bezigheid bestaan uit diverse installatie-, onderhoud- en service werkzaamheden. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van uw combiketel en het aanleggen van cv installaties. Kortom: u kunt ons inzetten voor zeeruiteenlopende werkzaamheden. Heeft u voor ons een opdracht in of rondom Hardenberg? Wij pakken de klus voor u op!Installatiebedrijf Hardenberg

Waarom installatiebedrijf J. ten Buur?

Wij zijn een installatiebedrijf waarbij service voorop staat. Een goede service is een combinatie van kennis en klantvriendelijkheid. Daarnaast staan wij garant voor een degelijke en betrouwbare dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring kunt u verzekerd zijn van kwaliteit en het benodigde resultaat. Tevens hanteren onze professionele installateurs en loodgieters een persoonlijke aanpak. Daarom pakken wij grote én kleine opdrachten op in of rondom Hardenberg.

  • Onze installateurs zijn gediplomeerde vakmensen werken zeer efficiënt, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen
  • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak zijn voor ons van het grootste belang
  • Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan alle voorschriften en regels
  • Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht

Wij werken snel, efficiënt en ook veilig. Het is uiteindelijk voor ons belangrijk dat u tevreden bent over onze werkzaamheden.

Waarvoor kunt u bij installatiebedrijf J. ten Buur terecht?

Wij voeren alle werkzaamheden op een veilige, kwalitatieve en duurzame manier uit. Onze loodgieter en installateur gaan graag voor u aan de slag! Wij voorzien niet alleen in aanleg, maar ook in het onderhoud en service. Onze vakmensen zijn allround en beschikbaar voor:

Heeft u vragen of advies nodig?

Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw opdracht. Heeft u een storing en direct hulp nodig? Onze storingsdienst is daarom 24/7 bereikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Een offerte aanvragen voor diverse installatie en onderhoudswerkzaamheden kan gemakkelijk door middel van het offerteformulier in te vullen. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvende en duidelijke offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent, dat is wel zo fijn.

Offerte aanvragen