Installatiebedrijf Hoogeveen

U bent op zoek naar een professioneel installatiebedrijf in Hoogeveen? Installatiebedrijf J. ten Buur is jarenlang gespecialiseerd in aanleg, reparatie en onderhoud van onder andere centrale verwarming en gas, water, elektra installaties. Bovendien kunt u bij ons terecht  voor het onderhoud van uw combiketel, het aanleggen van cv installaties, badkamer of renovatie van sanitair. Kortom: wij zijn volledig inzetbaar voor de meest uiteenlopende opdrachten. Heeft u werk voor ons in Hoogeveen en omstreken? Wij regelen het voor u!

installatiebedrijf Hoogeveen

Waarom installatiebedrijf J. ten Buur?

Wij zijn al vanaf 1990 een gediplomeerd installatiebedrijf waarbij uw wensen vanzelfsprekend centraal staan. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwaliteit en experts op het gebied van elektrotechniek en installaties. Tevens geven ervaren installateurs en loodgieters u advies op maat. Wij denken graag met u mee. Heeft u een grote of kleine opdracht? Het maakt ons niet uit, want wij pakken elke opdracht op. Kwaliteit, een efficiënte werkwijze en snelle service staan altijd voorop.

  • Onze installateurs zijn gediplomeerde vakmensen en werken zeer efficiënt, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen
  • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak zijn voor ons van het grootste belang
  • Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan alle voorschriften en regels
  • Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht

Wij werken vlot en efficiënt, zodat u snel geholpen bent. Er is tenslotte geen betere klant dan een tevreden klant; iets wat voor ons uiteindelijk nog altijd het belangrijkste is.

Waarvoor kunt u bij installatiebedrijf J. ten Buur terecht?

Heeft u een eigen haard die niet meer naar behoren werkt? Of is uw sanitair aan vervanging toe? Onze ervaren  installateur en loodgieters pakken deze klussen voor u op. Ook volbrengen wij alle werkzaamheden op een veilige, kwalitatieve en duurzame manier. Onze vakmensen zijn allround en beschikbaar voor:

Heeft u vragen of advies nodig?

Mocht u vragen of advies nodig hebben, dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw opdracht. Heeft u een storing of een spoedklus? Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Een offerte aanvragen voor diverse installatie en onderhoudswerkzaamheden kan gemakkelijk door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvende en overzichtelijke offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen