Installatiebedrijf Meppel

U bent op zoek naar een professioneel installatiebedrijf in of rondom Meppel? Voor vakmanschap bent u bij installatiebedrijf J. ten Buur aan het juiste adres. Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat u op veel gebieden kan voorzien van aanleg, service en onderhoud. Bovendien kunt u ons ook inschakelen voor reparatie van centrale verwarming, dak- en zinkwerk en sanitair. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van cv installaties en onderhoud van uw combiketel. Kortom: u kunt ons inzetten voor zeer uiteenlopende klussen. Heeft u een opdracht voor ons in of rondom Meppel? Wij klaren de klus voor u!

installatiebedrijf meppel

Waarom installatiebedrijf J. ten Buur?

Waarom kiest u voor installatiebedrijf J. ten Buur? Wij zijn al meer dan 25 jaar een gediplomeerd installatiebedrijf en als vanzelfsprekend staan uw wensen centraal. Daarnaast is onze kracht de persoonlijke aanpak en bij ons werken enkel ervaren installateurs. Wij inventariseren graag samen met u uw wensen en behoeftes, zodat wij tot een passend installatieadvies kunnen komen. Echter is geen klus is ons te gek, wij pakken het graag voor u op!

  • Onze installateurs zijn gediplomeerde vakmensen werken zeer efficiënt, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen
  • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak zijn voor ons van het grootste belang
  • Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan alle voorschriften en regels
  • Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht

Wij voeren onze werkzaamheden vlot en efficiënt, zoals het hoort en toch houden wij het persoonlijk. Er is tenslotte geen betere klant dan een tevreden klant; iets wat voor ons uiteindelijk nog altijd het belangrijkste is.

Waarvoor kunt u bij installatiebedrijf J. ten Buur terecht?

Dakkapel laten aanleggen? Of heeft uw cv-ketel onderhoud nodig? De experts van J. ten Buur verzorgen veilige, duurzame en kwalitatieve installaties op verschillende technische vlakken. Het dienstenpakket van installatiebedrijf J.ten Buur omvat eigenlijk alles wat u van een allround installateur mag verwachten. Tevens zijn onze vakmensen beschikbaar voor:

Heeft u vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Heeft u een storing of direct hulp nodig? Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Een offerte aanvragen voor diverse installatie- en onderhoudswerkzaamheden kan heel eenvoudig door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvende en duidelijke offerte. Zo weet u precies weet waar u aan toe bent en later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen