Installatiebedrijf Meppel

U bent op zoek naar een professioneel installatiebedrijf in Meppel of daar in de buurt? Voor vakmanschap bent u bij installatiebedrijf J. ten Buur aan het juiste adres. Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat u op veel gebieden kan voorzien van aanleg, service en onderhoud. Daarnaast kunt u ons installatiebedrijf ook inschakelen voor reparatie van centrale verwarming en sanitair. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van cv installaties en onderhoud van uw combiketel. Kortom: u kunt ons inzetten voor zeer uiteenlopende klussen. Heeft u een opdracht voor ons in of rondom Meppel? J ten Buur installatiebedrijf in Meppel en omstreken klaart de klus voor zowel particulieren als bedrijven.

installatiebedrijf meppel

Waarom installatiebedrijf J. ten Buur?

Waarom kiest u voor installatiebedrijf J. ten Buur voor uw klussen in en rondom Meppel? Wij zijn al meer dan 30 jaar een gediplomeerd installatiebedrijf. Met al veel tevreden klanten, zowel particulieren als bedrijven, zijn wij een een betrouwbare partner waarbij als vanzelfsprekend uw wensen centraal staan. Daarnaast is onze kracht de persoonlijke aanpak en bij ons werken enkel ervaren installateurs. Wij inventariseren graag samen met u uw wensen en behoeftes, zodat wij tot een passend installatieadvies kunnen komen. Echter is geen klus is ons te gek, wij pakken het graag voor u op!

  • Onze installateurs zijn gediplomeerde vakmensen en werken zeer efficiënt, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen
  • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak zijn voor ons van het grootste belang
  • Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan alle voorschriften en regels
  • Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven in en rondom Meppel bij ons terecht

Wij voeren onze werkzaamheden vlot en efficiënt uit en toch houden wij het persoonlijk. Er is tenslotte geen betere klant dan een tevreden klant; iets wat voor ons uiteindelijk nog altijd het belangrijkste is.

Installatiebedrijf J. ten Buur – Onze diensten in Meppel

Heeft uw cv-ketel onderhoud nodig? De experts van J. ten Buur verzorgen veilige, duurzame en kwalitatieve installaties op verschillende technische vlakken. Het dienstenpakket van installatiebedrijf J.ten Buur omvat eigenlijk alles wat u van een allround installateur mag verwachten. Tevens zijn onze vakmensen beschikbaar voor:

Zoekt u een installatiebedrijf in Meppel die bovenstaande diensten op een professionele en efficiënte manier uitvoert? Installatiebedrijf J. ten Buur staat voor u klaar!

Heeft u vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Ook voor bedrijven staan wij klaar. Heeft u een storing of direct hulp nodig? Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Wij helpen zowel particulieren als bedrijven in en rondom Meppel. Een offerte aanvragen voor diverse installatie- en onderhoudswerkzaamheden kan heel eenvoudig door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvende en duidelijke offerte. Zo weet u precies weet waar u aan toe bent en later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen