Installatiebedrijf Steenwijk

U bent op zoek naar een professioneel installatiebedrijf in of rondom Steenwijk? Voor vakmanschap bent u bij installatiebedrijf J. ten Buur aan het juiste adres in Steenwijk. Wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat u op veel gebieden kan voorzien van aanleg, service en onderhoud. Bovendien kunt u ons ook inschakelen voor reparatie van centrale verwarming en sanitair. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van cv installaties en onderhoud van uw combiketel. Kortom: u kunt ons inzetten voor zeer uiteenlopende klussen. Heeft u een opdracht voor ons in of rondom Steenwijk? Wij klaren de klus voor u!

installatiebedrijf Steenwijk

Waarom installatiebedrijf J. ten Buur in Steenwijk en omgeving?

Waarom kiest u voor installatiebedrijf J. ten Buur? Wij zijn al meer dan 30 jaar een gediplomeerd installatiebedrijf en als vanzelfsprekend staan uw wensen centraal voor de gewenste installatie. Daarnaast is onze kracht de persoonlijke aanpak en bij ons werken enkel ervaren installateurs. Wij inventariseren graag samen met u uw wensen en behoeftes, zodat wij tot een passend installatieadvies kunnen komen. Echter is geen klus is ons te gek, wij pakken het graag voor u op!

  • Onze installateurs zijn gediplomeerde vakmensen werken zeer efficiënt, waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen
  • Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak zijn voor ons van het grootste belang
  • Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan alle voorschriften en regels
  • Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht

Wij als installatiebedrijf voeren onze werkzaamheden vlot en efficiënt, zoals het hoort en toch houden wij het persoonlijk. Er is tenslotte geen betere klant dan een tevreden klant; iets wat voor ons uiteindelijk nog altijd het belangrijkste is.

Waarvoor kunt u bij installatiebedrijf  Steenwijk J. ten Buur terecht?

Heeft uw cv-ketel onderhoud nodig? De experts van J. ten Buur in Steenwijk verzorgen veilige, duurzame en kwalitatieve installaties op verschillende technische vlakken. Het dienstenpakket van installatiebedrijf J.ten Buur in Steenwijk omvat eigenlijk alles wat u van een allround installateur mag verwachten. Tevens zijn onze vakmensen beschikbaar voor:

Heeft u vragen of advies nodig?

Als u advies nodig hebt en/of vragen heeft aarzel niet om ons te contacteren. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Heeft u een storing of direct hulp nodig? Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen voor diverse installatie- en onderhoudswerkzaamheden kan heel simpel door het offerteformulier in te vullen van ons bedrijf. U ontvangt daarna van ons een vrijblijvende en overzichtelijke offerte. Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Offerte aanvragen