Keuken aanleggen in Hoogeveen?

J. ten Buur Installaties zorgt voor vakmanschap en professionaliteit!

Heeft u een nieuwe keuken en wilt u deze door een professioneel bedrijf laten plaatsen dan bent u welkom de hulp van J. ten Buur Installaties in te schakelen. Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring kunt u er op vertrouwen dat uw keuken er prachtig uit komt te zien. Met een persoonlijke benadering zorgen wij dat u uw wensen duidelijk aan ons kunt maken, welke wij dan zo goed mogelijk naleven. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

keuken aanleggen hoogeveen

Wij plaatsen een keuken voor u, ook in Hoogeveen

J. ten Buur Installaties beschikt over de expertise en professionaliteit om u te helpen met het plaatsen van uw nieuwe keuken in Hoogeveen. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo tevreden mogelijk achter te laten met een prachtige keuken naar uw wensen! Wij zijn lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Zo kunt u vertrouwen op een hoge mate van professionaliteit. Natuurlijk beschikken wij over de benodigde vakdiploma’s, maar wij kunnen ook rekenen op meer dan 40 jaar ervaring. Zo bent u er zeker van dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Neem gerust contact op met J. ten Buur Installaties!

Bent u benieuwd op wat voor manier wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel in dat geval niet contact met ons op te nemen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier, u kunt bellen met 0528 – 22 05 93 of stuur een e-mail naar info@jtenbuur.nl. Wij staan u zo goed mogelijk te woord.

Offerte aanvragen