Centrale verwarming

Onderhoud en het aanleggen van uw centrale verwarming

Misschien kunt u het zich ook nog herinneren. Een winter in een huis zonder CV installatie. Een koude slaapkamer met ijsbloemen op het raam, bevroren water in de wasbak, en alleen in de huiskamer een kolenkachel. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons en het plaatsen en onderhouden van een centrale verwarming is inmiddels een vanzelfsprekendheid. Het aanleggen en repareren van uw centrale verwarming is ons vak en onze installateur laat u niet in de kou staan.

centrale verwarming

Een centrale verwarming aanleggen?

Ieder huis is verschillend en de grootte van uw huis, de manier waarop het geïsoleerd is, en de ligging, hebben direct invloed op uw energieverbruik en de prijs van het aanleggen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden en de prijzen. Bij het plaatsen van een centrale verwarming gaat het om drie dingen:

  • De CV ketel: Het kloppende hart van uw verwarmingssysteem. Wij leveren gebruiksvriendelijke en zuinige HR ketels.
  • De radiatoren: Radiatoren hebben door hun constructie een hoog opwarmingsvermogen.
  • De thermostaat: Door de thermostaat regelt u eenvoudig de temperatuur in uw huis.

Waarom onderhoud van uw centrale verwarming?

  • Brandveiligheid
  • Kleine problemen direct gesignaleerd
  • Langere levensduur van uw systeem
  • Voorkomt hoge reparatiekosten
  • Hoog rendement door goede afstelling

Wij werken onder meer met een onderhoudscontract. U betaalt slechts een geringe prijs maar bent jaarlijks verzekerd van degelijk onderhoud.

Reparatie centrale verwarming

Een goed onderhouden CV ketel kan soms wel tot 15 jaar meegaan, maar zelfs het beste systeem vertoont wel eens kuren. Geen man over boord, want onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Vaak gaat het om relatief kleine problemen en kunt u zelf het een en ander doen door uw systeem bijvoorbeeld goed te ontluchten. Maar komt u er niet uit en is er iets stuk, aarzel dan niet om onze hulp in te roepen.
Bij een onderhoudscontract betaalt u alleen de prijs van de onderdelen. De reparatie zelf is gedekt door uw contract.

Meer weten?

Een centrale verwarming is een groot goed. U bent altijd verzekerd van de juiste temperatuur, lekker warm water en dat op een efficiënte en kostenbesparende manier. Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen