CV Ketel aanleggen

Een nieuwe CV-ketel aanleggen?

Een nieuwe CV ketel aanleggen is geen uitgave waar u doorgaans op zit te wachten, en vooral niet als het er op lijkt dat uw oude systeem nog functioneert. Dat kan natuurlijk. Toch is het op tijd vervangen van uw ketel een uitgave die zoveel rendement kan opleveren dat u de uitgave binnen een paar jaar dubbel en dwars hebt terugverdiend. De gemiddelde leeftijdsduur van een CV-ketel wordt geschat op twaalf tot vijftien jaar. Als uw ketel zich in deze groep bevindt is hij echt aan vervanging toe. Wij van J. ten Buur installaties hebben een divers aanbod aan CV-ketels.CV Ketel aanleggen

Onderhoud van uw CV ketel

Als u bij ons een onderhoudscontract afsluit onderhouden wij uw CV-ketel jaarlijks. Bij een onderhoudsbeurt lopen wij alle belangrijke onderdelen na en zorgen wij er voor dat uw CV-ketel zo zuinig mogelijk staat afgesteld. Voor een kleine prijs bent u verzekerd van een goed werkend en veilig systeem en voorkomt u hoge reparatiekosten. Neem geen risico maar zorg voor een veilige en comfortabele woonsituatie met een onderhoudscontract van J. ten Buur.

CV ketel reparatie

Zelfs het beste systeem kan er weleens de brui aan geven. Wij zijn er snel bij als uw CV ketel kapot is, of wanneer u met een storing zit. Als u een onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten betaalt u alleen de prijs van de onderdelen, waardoor de kosten van uw reparatie tot een minimum worden teruggebracht.

Zuinige CV ketels

  • Met een nieuwe ketel bespaart u aanzienlijk op de stookkosten, een oude ketel verbruikt meer gas. Dit kan oplopen tot wel tientallen Euro’s per maand in de koude tijd.
  • Het goed afstellen van uw ketel verhoogt het rendement. U stookt het voordeligst als u precies zoveel water opwarmt als u ook daadwerkelijk gebruikt. Staat uw ketel goed afgesteld?
  • Een nieuwe ketel is vaak voordeliger in prijs dan het oplappen van een
    oude.
  • Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland. U bent bij ons verzekerd van vakkundige en vlotte service.

Meer weten?

Heeft u andere vragen over het repareren of het onderhoud van uw CV-ketel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen