Dak- en rioolwerk

Voor dak- en rioolwerk bent u bij J. ten Buur aan het juiste adres. Het type dakbedekking dat u kiest hangt van vele factoren af en zijn er vele mogelijkheden. Het type dak en het beschikbare budget zijn daarbij erg belangrijk.

Installatiebedrijf J. ten Buur heeft de geschikte vakmensen in huis. Deze vakmensen leggen en repareren voor u buiten dakbedekking. Ook kunnen wij voor u duurzame, zinken dakgoten in diverse maten maken en zetten. Naast dak- en rioolwerk kunt u bij J. ten Buur installatiebedrijf ook terecht voor:

dak- en rioolwerk

Specialisten dak- en rioolwerk

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in ambachtelijk lood en zinkwerk voor zowel onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Wij streven daarbij naar perfectie voor al uw dak- en rioolwerk! Zo kunnen wij uw dakgoot reinigen, repareren of vernieuwen. U kunt ons ook bij het ontstoppen en opgraven van uw riolering inschakelen. Wij staan te allen tijde voor iedere dak- en rioolwerk opdracht voor u klaar!

Betrouwbaar installatiebedrijf

Dak- en rioolwerk is erg van belang voor uw bestaande- of nieuwbouw pand. Installatiebedrijf J. ten Buur is sinds 1990 actief op het gebied van aanleg, onderhoud en reparatie van centrale verwarminggas- water– en elektra installaties, riolering, dak en zinkwerk en sanitair. Wij hebben verschillende vakmensen in huis voor het aanleggen van cv installaties, onderhoud van uw combiketel, aanpassing bij bouw- of verbouw van uw woning, keuken, badkamer of renovatie van sanitair. Met onze ruime ervaring streven wij naar het leveren van uiterste kwaliteit. Wij geloven erin dat een goede service een combinatie is van klantvriendelijkheid en kennis. Installatiebedrijf J. ten Buur staat garant voor een betrouwbare en gedegen dienstverlening.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over onze verschillende diensten of bent u benieuwd wat J. ten Buur installaties voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze vakmensen staan u graag te woord. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen