Dak- en rioolwerk

Voor dak- en rioolwerk bent u bij J. ten Buur aan het juiste adres. Het type dakbedekking dat u kiest hangt van vele factoren af en zijn er vele mogelijkheden. Het type dak en het beschikbare budget zijn daarbij erg belangrijk.

Installatiebedrijf J. ten Buur heeft vakmensen in huis die buiten dakbedekking voor u leggen en repareren. Ook kunnen wij voor u duurzame, zinken dakgoten in diverse maten maken en zetten. Naast dak- en rioolwerk kunt u bij J. ten Buur installatiebedrijf ook terecht voor:

dak- en rioolwerk

Specialisten dak- en rioolwerk

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in ambachtelijk lood en zinkwerk voor zowel onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Wij streven daarbij naar perfectie voor al uw dak- en rioolwerk! Zo kunnen wij uw dakgoot reinigen, repareren of vernieuwen. Ook bij het ontstoppen en opgraven van uw riolering staan wij voor u klaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat J. ten Buur installaties voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen