Sanitair en riolering

Onze erkende vakmensen doen alles op het gebied van sanitair en riolering. Wij kunnen de badkamer, keuken en rioleringssystemen voor u aanleggen, aanpassen en repareren. Ook voor aanpassingen op het gebied van ergonomische voorzieningen kunt u bij J. ten Buur terecht.

Wij werken zowel met particulieren als met bedrijven. Wij van Installatiebedrijf J. ten Buur houden van duidelijke afspraken, de juiste aanpak en van kwaliteit met een hoofdletter K. Uiteraard doen wij alles in overleg met de klant en staan de wensen van onze klanten altijd centraal. Wij zijn experts op het gebied van sanitair- en rioleringswerk. Daarnaast kunt u bij J. ten buur ook terecht voor de volgende werkzaamheden:

 Sanitair

Elke dag maakt u gebruik van toilet en badkamer. Het is daarom belangrijk dat de installatie en onderhoud van sanitair op professionele wijze dient te gebeuren. U bent natuurlijk altijd van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Bij de keuze uit ons brede assortiment van sanitaire producten ontvangt u uiteraard advies op maat.

sanitair en riolering

 Riolering

Van de riolering wilt uw zo min mogelijk overlast hebben, want de lucht is overheersend en het is een smerig klusje om verstoppingen op te lossen. J. ten Buur zorgt voor de beste rioleringsinstallaties en voor vervanging en onderhoud van bestaande installaties. Wij werken snel en effectief zodat u er zo weinig mogelijk last van heeft.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen