Sanitair en riolering

Onze erkende vakmensen doen alles op het gebied van sanitair en riolering. Wij kunnen de badkamer, keuken en rioleringssystemen voor u aanleggen, aanpassen en repareren. Ook aanpassingen op het gebied van ergonomische voorzieningen is mogelijk.

Wij werken zowel met particulieren als bedrijven. Wij van Installatieburo J. ten Buur houden van een duidelijke aanpak, en van kwaliteit met een hoofdletter K. Uiteraard doen wij alles in overleg met onze klant en hun wensen. Wij zijn experts op het gebied van rioleringswerk.

 Sanitair

Elke dag maakt u gebruik van toilet en badkamer. Het is daarom belangrijk dat de installatie en onderhoud van sanitair op professionele wijze dient te gebeuren. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom om de sanitaire producten te zien van onze leverancier.

sanitair en riolering

 Riolering

Van riolering wil je zo min mogelijk overlast hebben, want de lucht is overheersend en het is een smerig klusje om verstoppingen op te lossen. J. ten Buur zorgt voor de beste rioleringsinstallaties en voor vervanging en onderhoud van bestaande installaties. Wij werken snel en effectief zodat u er zo weinig mogelijk last van heeft.

Meer weten?

Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen