Water en gas

Het water stroomt spontaan uit de kraan. Het gas zorgt ervoor dat we kunnen koken op het fornuis. Het lijkt vanzelfsprekend dat water en gas altijd voor ons klaar staan. Pas als het er niet is, valt het op. Daar komen wij in beeld. Bij storing kunt u een van monteurs telefonisch bereiken.

De experts van J. ten Buur verzorgen de veilige, duurzame en kwalitatieve installaties op het gebied van water & gas. Het is belangrijk dat dit gebeurt door experts want het is een zeer precies werkje.

Wij zijn erkende installateurs en zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan alle voorschriften en regels. Wij leggen bijvoorbeeld de leidingen in uw nieuwe keuken of badkamer. Wij kunnen ook de hele binneninstallatie van uw huis onder handen nemen.

Onze vakmannen zijn daarnaast altijd bereikbaar om problemen op te lossen op het gebied van water & gas.

Water en gas

Gasinstallaties

Gas is een vluchtig, zeer ontvlambaar product. Het kan leiden tot explosies, brand, koolmonoxidevergiftiging en andere vervelende gevolgen. Een veilige gasinstallatie is daarom letterlijk en figuurlijk van levensbelang. Het aanleggen en onderhouden en controleren van gasleidingen moet u dan ook aan de installateurs overlaten van Installatieburo J. ten Buur. Betrouwbaarheid is voor ons zeer belangrijk!

 Waterinstallaties

Ook de aanleg van een waterinstallatie kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van J. Ten Buur. Wij hebben de ervaring en kunnen u voorzien van ondersteuning en advies op maat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de installatie van gas en water? Of bent u benieuwd naar een van onze andere diensten zoals het aanleggen van cv-ketels, elektra of sanitair? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen