Sanitair Beilen

Bent u op zoek naar de juiste partij voor sanitair in Beilen of omgeving? J. ten Buur Installaties is u graag van dienst. Wij leveren een totaalplaatje. Wij nemen niet alleen de installatie van het sanitair bij u in Beilen of omgeving voor onze rekening, ook voor onderhoudswerkzaamheden en reparatie kunt u een beroep op ons doen. Onze diensten verlenen we voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze werkzaamheden staan uw wensen altijd centraal. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom.

Onderhoud en reparatie van sanitair

Als uw sanitair eenmaal geïnstalleerd is, is het belangrijk dat het in goede staat blijft. Laat daarom regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw sanitair. Onze vakmensen gaan graag aan de slag met het onderhoud van uw sanitair in Beilen of omgeving.  Wij zorgen dat zowel de buitenkant als de binnenkant van uw sanitair blijft zoals het moet zijn. Ook spoedreparaties voeren wij voor u uit. Denk daarbij aan het verhelpen van lekkages of het repareren van kapotte aansluitingen. Neem contact met ons op om het te melden en dan regelen wij dat er zo snel mogelijk iemand ter plaatse komt om het te verhelpen.

Sanitair Beilen

Sanitair in Beilen en overige diensten

Naast installatie, onderhoud of reparatie van sanitair kunt u bij J. ten Buur Installaties  in de buurt van Beilen terecht voor een aantal andere diensten. Deze hebben wij onderstaand voor u opgesomd en kort toegelicht.

 • Centrale verwarming
  Wij kunnen de aanleg, het onderhoud en reparaties van centrale verwarming voor u verzorgen. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.
 • Water en gas
  Wij zijn erkende installateurs voor water- en gasinstallaties. Ook in geval van storing kunt u ons bereiken.
 • Elektro
  Of het nu gaat om het aanleggen van een geheel nieuwe installatie, het verhelpen van een storing of het uitvoeren van een reparatie, wij regelen het!
 • CV-ketel aanleggen
  Het op tijd vervangen van uw CV-ketel kan een flink rendement opleveren.

Contact opnemen

Wilt u bij u in Beilen of omgeving nieuw sanitair laten aanleggen, heeft u onderhoudwerkzaamheden of moet er een reparatie uitgevoerd worden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van sanitair in Beilen. Als u benieuwd bent naar de kosten kunt u ook direct een offerte aanvragen.