Sanitair Coevorden

Wanneer u op zoek bent naar een installatiebedrijf voor uw sanitair in de omgeving van Coevorden, bent u bij J. ten Buur aan het juiste adres. Op het gebied van installatie en sanitair zijn wij al ruim 30 jaar actief. Wij houden van duidelijke afspraken, de juiste aanpak en kwaliteit. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven. De wensen van de klant staan bij ons dan ook centraal. We doen niks zonder dit eerst met u overlegd te hebben. J. ten Buur is een expert op het gebied van sanitair- en rioleringswerk. 

Sanitair Coevorden

Sanitair Coevorden

In de omgeving van Coevorden doen de erkende vakmensen bij J. ten Buur alles op het gebied van riolering en sanitair. Wij kunnen een badkamer, keuken en rioleringssysteem voor u aanleggen, aanpCoevorden en repareren. Voor ergonomische voorzieningen kunt u ook bij ons terecht. U maakt elke dag gebruik van uw toilet en badkamer. Het is daarom erg belangrijk dat de installatie en onderhoud van uw sanitair op professionele wijze gebeuren. Bent u op zoek naar nieuw sanitair? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u ons assortiment bekijken en geven wij advies op maat.

Over ons 

J. ten Buur is opgericht in 1990. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat u op meerdere gebieden van aanleg en service kan voorzien. Voor al uw noden op woongebied leveren wij de totaaloplossing. Onze gediplomeerde installateurs leveren maatwerk, voorzien u van vrijblijvend advies en werken snel en vakkundig. J. ten Buur is aangesloten bij Techniek Nederland en is 24/7 paraat bij een storingsdienst. Wij werken in een ruime cirkel rondom onze vestigingsplaats. U kunt ons vinden in de omgeving van Hoogeveen, Meppel, Beilen en Coevorden.

Andere diensten dan sanitair in Coevorden

Onze werkzaamheden bestaan uit de aanleg, het onderhoud en de reparatie van:

Ook zijn onze vakmensen beschikbaar voor het aanleggen van cv-installaties, onderhoud van uw combiketel, aanpassing bij bouw- of verbouw van uw woning, keuken, badkamer of renovatie van sanitair. Goede service is een combinatie van kennis en klantvriendelijkheid. Wij staan garant voor een degelijke en betrouwbare dienstverlening. 

Contact sanitair Coevorden

Wanneer u nog vragen heeft over de aanleg van uw sanitair in de omgeving van Coevorden, kunt u contact met ons opnemen. Samen met u kijken we naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van sanitair of andere diensten in Coevorden en omstreken.