Sanitair Hoogeveen

Zoekt u naar sanitair in Hoogeveen? Stop dan met zoeken, want J. ten Buur Installaties helpt u graag verder met uw sanitair. Voor elk sanitaire vraagstuk bieden wij een totaaloplossing. J. ten Buur Installaties voorziet u niet alleen in het installeren van nieuw sanitair in Hoogeveen. U kunt ook voor het onderhoud en de reparatie bij ons terecht. Op deze wijze blijft uw sanitair altijd in topconditie. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs bij onze showroom.

Uw sanitair installeren in Hoogeveen

Wilt u nieuw sanitair kopen bij J. ten Buur Installaties en direct laten installeren? Of heeft u kort geleden nieuw sanitair aangeschaft en wilt u dit laten installeren? Dat is geen enkel probleem! De specialisten van J ten Buur Installaties nemen u graag het werk uit handen. Al jaren installeren wij sanitair in Hoogeveen. Met behulp van onze jarenlange ervaring weten wij uw sanitaire wensen te combineren met praktische oplossingen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alle installaties goed aangesloten zijn en dat afvoer en riolering in orde zijn.

Onderhoud en reparatie van sanitair

Naast het installeren van sanitair in Hoogeveen, is het behouden van een goede conditie van het sanitair ook belangrijk. Laat daarom met regelmaat onderhoud uitvoeren aan uw sanitair. Onze vakmensen gaan graag aan de slag met het onderhoud van uw sanitair in Hoogeveen. J. ten Buur Installaties verricht onderhoud aan aansluitingen, leidingen en sanitairoppervlak. Dit zorgt ervoor dat zowel de buitenkant als de binnenkant van uw sanitair te allen tijde in goede staat is. Zijn er acute reparatiewerkzaamheden nodig? Hierbij kan gedacht worden aan lekkage, kapotte aansluiting of andere schade. Ook dan bent u bij J. ten Buur Installaties aan het juiste adres. Bij dergelijke spoedgevallen zijn wij snel op locatie om u te helpen.

Meer dan alleen sanitair in Hoogeveen

Installatie, onderhoud of reparatie van sanitair is niet het enige waar u J. ten Buur Installaties voor kunt inschakelen. Wij voeren zeer verschillende werkzaamheden uit als het gaat om installaties in en om uw huis. Wilt u een CV-ketel laten installeren? Wij regelen het voor u. Bovendien kunt u ook voor de aanleg van elektriciteit ons terecht. De elektriciens van J. ten Buur Installaties komen graag bij u op locatie om de werkzaamheden die hierbij komen kijken uit te voeren.

Contact J ten Buur Installaties

Wilt u nieuw sanitair laten aanleggen in Hoogeveen, heeft u onderhoudwerkzaamheden of moet er een reparatie uitgevoerd worden? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al u vragen. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw sanitair? Vraag dan direct uw gepersonaliseerde prijsopgave aan.