Sanitair Meppel

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor uw sanitair in Meppel? Dan bent u bij J. ten Buur aan het juiste adres. Al ruim 30 jaar zijn wij actief op het gebied van installatie van sanitair. Wij werken met zowel particulieren als met bedrijven. Wij houden van duidelijke afspraken, de juiste aanpak en van kwaliteit. De wensen van de klant staan altijd centraal. We doen dan ook niks zonder dit eerst met u te overleggen. J. ten Buur is een expert op het gebied van sanitair- en rioleringswerk in Meppel.

Sanitair Meppel

Sanitair Meppel

De erkende vakmensen bij J. ten Buur doen alles op het gebied van sanitair en riolering in Meppel. Wij kunnen een badkamer, keuken en rioleringssysteem voor u aanleggen, aanpassen en repareren. U kunt ook bij ons terecht voor ergonomische voorzieningen. Elke dag maakt u gebruik van uw toilet en badkamer. Het is daarom erg belangrijk dat de installatie en het onderhoud van uw sanitair op professionele wijze gebeuren. Wanneer u op zoek bent naar nieuw sanitair, bent u altijd welkom in onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u ons brede assortiment bekijken en geven wij uiteraard advies op maat.

Over ons – sanitair Meppel

J. ten Buur is opgericht in 1990. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat u op vele gebieden kan voorzien van aanleg en service. Wij leveren een totaaloplossing voor al uw noden op woongebied. Onze gediplomeerde installateurs leveren maatwerk, voorzien u vrijblijvend van advies en werken snel en vakkundig. J. ten Buur is aangesloten bij Techniek Nederland en is 24/7 paraat bij een storingsdienst. Wij werken in een ruime cirkel rondom onze vestigingsplaats in Hoogeveen. U vindt ons in de omgeving van Hoogeveen, Meppel en Beilen.

Andere diensten

Onze werkzaamheden bestaan uit de aanleg, het onderhoud en de reparatie van:

  • centrale verwarming;
  • gas- water- en elektra installaties;
  • riolering;
  • sanitair.

Ook zijn onze vakmensen beschikbaar voor het aanleggen van cv-installaties, onderhoud van uw combiketel, aanpassing bij bouw- of verbouw van uw woning, keuken, badkamer of renovatie van sanitair. Goede service is een combinatie van kennis en klantvriendelijkheid en wij staan garant voor een degelijke en betrouwbare dienstverlening.

Contact sanitair Meppel

Heeft u nog vragen over de aanleg van uw sanitair in Meppel of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van sanitair of andere diensten in Meppel.