Waterinstallaties

Nieuwe leiding aanleggen voor een nieuwe badkamer of keuken? Installatieburo J. ten Buur realiseert deze waterinstallatie voor u. J. ten Buur kan u voorzien van aanleg, service en advies. Al sinds 1990 is J. ten Buur hét installatieburo in en rondom Hoogeveen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Hoogeveen, Meppel en Beilen. De installateurs van J. ten Buur zijn erkende installateurs. Zij zorgen ervoor dat de installatie voldoet aan alle voorschriften en regels. J. ten Buur staat garant voor een degelijke en betrouwbare dienstverlening tijdens een waterinstallatie.

Onderhoud waterinstallaties

Onderhoud van van drinkwaterinstallatie is een intensieve taak. Er bestaan verschillende soorten waterinstallaties namelijk: drinkwaterinstallatie, warmtapwaterinstallatie, huishoudwaterinstallatie en circulair waterinstallatie. Een waterleiding of drinkwaterinstallatie moet voor de veiligheid namelijk goed onderhouden worden. Daarnaast gelden er strikte regels om het drinkwater gezond te houden. Een installateur moet zich tijdens een waterinstallatie aan diverse regels houden. De installateurs bij J. ten Buur zijn erkende installateurs. Zij zijn bevoegd om een waterinstallatie uit te voeren en gaan uiterst vakkundig te werk.

Waterinstallaties

Onderdelen waterinstallaties

Bij het aansluiten van wastafels, wasmachines of sanitair en andere waterinstallaties komt veel kijken. Het uitvoeren van een waterinstallatie is een precieze klus. Om schade te voorkomen kan een waterinstallatie het best worden uitgevoerd door experts. Er zijn veel materialen nodig om water te kunnen afnemen of om water beschikbaar te stellen. Een waterinstallatie bestaat bijvoorbeeld uit: leidingen, fittingen en waterbehandelingstoestellen. Heeft u een specifieke vraag of een vraag over één van deze onderdelen?  Onze installateurs denken met u mee en geven u graag advies.

Waterinstallatie in woning

J. ten Buur verricht dus ook diverse waterinstallaties in woningen. Tijdens een verbouwing helpen wij gerust met de aanpassingen aan een waterinstallatie. Voor nieuwbouw woningen voeren wij ook diverse waterinstallaties uit. Daarnaast kunnen onze experts de hele binneninstallatie onder handen nemen. Onder de binneninstallatie valt het hele huishoudelijk leidingnet samen met de systemen en toestellen die daar mee verbonden zijn.

Meer weten?

Heeft u een verstopte riolering? Niet alleen voor waterinstallatie, maar ook voor andere werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. J. ten Buur doet ook: aanleg, onderhoud en reparatie van centrale verwarming, riolering, gas- en elektra installaties. Meer weten over onze diensten? Hier vindt u meer informatie over onze diensten.  Bij J. ten Buur werken er allround medewerkers die beschikken over veel kennis en ervaring. Wij vinden een goede service, een combinatie van kennis en klantvriendelijkheid, belangrijk.